Heilige Huisjes arrangement


Heilige Huisjes arrangement

Op het erf van Bed&Breakfast Beuningen staat, op een knooppunt van kosmische energie, het op één na oudste landkruis van Twente. Bekijk snel het speciale Heilige Huisjes arrangement.

Op deze plaats kwamen de boeren van de Mekkelhorst al sinds mensenheugenis bijeen om te bidden voor goede gewassen en om bescherming te vragen tegen natuurgeweld en ziekten. Een spirituele plek!

Vanaf het erf kunt u de fiets- of wandelroute van 45 km “langs heilige huisjes” starten. Deze route voert u langs diverse landkruisen en Mariakapellen naar het pittoreske stadje Ootmarsum en terug. Interessante plekken onderweg zijn verder onder meer de havezaten Singraven en Everloo en het Openluchtmuseum Ootmarsum. De route kan worden ingekort.

Bij boeking van dit arrangement maakt u kans op het boek Hellehonden van schrijvers Jan & Sanne Terlouw. De thriller wordt jaarlijks uitgereikt aan de eerste gasten die het antwoord weten op de vraag waar zich het oudste landkruis* in Twente bevindt. *Het gaat hier om bestaande en openbaar toegankelijke landkruisen.

Prijs van het Heilige Huisjes arrangement voor 4 personen:
- Overnachting met ontbijt, inclusief fietsroutekaart: € 140,00 (€ 35,00 per persoon)

Vermeld bij uw boeking: 'Website Langs Heilige Huisjes'

Contact:

B&B Beuningen
Hassinkhofweg 2a
7588 PB Beuningen
0541-297887
bedbreakfastbeuningen@gmail.com

Locatie

Adresgegevens